Teamtek er med å bygger Ørsta Fleirbrukshall

Teamtek skal levere tekniske installasjonar på Ørsta Fleirbrukshall. Leveransen er består av sanitæranlegg, varmeanlegg, sprinkel, luftbehandling, elkraft, tele og automatisering, samt automatikk og SD-anlegg.

Vår oppdragsgiver er HS-Bygg AS. Vi takkar HS Bygg for tillitten nok ein gong, og ser fram til samarbeidet.

 

Byggherre: Ørsta Kommune

Teamtek leverer tekniske anlegg på NPS Fløy D

Teamtek har fått i oppdrag å leverer tekniske anlegg på Norfjord Psykiatriske Senter sin nye Fløy D. Vi er godt i gang med prosjektering og ser fram til å starte med utførelse.

 

Oppdragsgiver: HT Bygg AS

Teamtek er med å bygger nytt bygg til Døskeland Eigendom

Teamtek har fått kontrakta med å levere tekniske anlegg til Døskeland Eigendom AS sitt nye bygg på Sande. Bygget skal bl.a inneholde butikk, lager og verkstad til Døskeland Marine AS. Vi er no ferdig med prosjektering og begynner på utførelse i løpet av august.

 

Vi takkar Døskeland Eigendom AS for tillitten.

AMFI Moengården er overlevert

Flott reportasje om AMFI Moengården i bygg.no. Teamtek er stolt av å ha fått vært med å levert tekniske anlegg på dette bygget. Takk til Åsen & Øvrelid AS for at vi fikk tillitten som totalteknisk entreprenør.

 

Les repportasjen om bygget her: http://www.bygg.no/article/1293898

Solbakken Florø

Teamtek har fått i oppdrag å levere tekniske anlegg på Solbakken Florø. Vår oppdragsgiver er Fanevik Bygg AS og byggherre er Flora Kommune.

Teamtek skal levere:

  • Elektro
  • Sanitær
  • Luftbehandling
  • Automasjon og SD-anlegg

Vi takkar for tilliten og ser frem til å begynne på leveransen.

Teamtek gratulerer Stryn Kommune med nytt flott omsorgssenter

Flottt reportasje om Stryn Kommune si hittil største byggeprosjekt – Stryn Omsorgssenter. Teamtek ønskjer å takke våre gode medarbeidar, hovedentreprenør og byggherre som har bodrege på dette prosjektet.

Les meir her: www.bygg.no/article/1280937

bilde av yksnebjør barnehage

Yksnebjørn Barnehage i Dale i Sunnfjord

Teamtek har fått i oppdrag å prosjektere og levere tekniske installasjoner i Fjaler kommune sin nye barnehage. Oppdraget er i samarbeid med Vestbygg AS som total entreprenør.

 

Teamtek lanserar ny nettside

Vi er stolte over å kunne lanserer våre nye nettside. Denne nettsida skal gi deg meir informasjon om grupperinga, våre tenester og kva for prosjekt vi utfører og har utført. Det er berre å ta kontakt om det er noko du ønskjer meir informasjon om.

 

Amfi Moengården – Kjøpesenteret sentralt i Nordfjord

Amfi utvidar eksisterande kjøpesenter på Nordfjordeid med heile 6 700 m2, og TeamTek skal levere totalteknisk entreprise inkl. prosjektering og energiberekning.

Vi ser fram til å ta fatt på oppdraget og vil stå på for å sikre at bygget står klart hausten 2016.

Setrevegen ll – Eit bygg for framtida

TeamTek skal levere totalteknisk entreprise inkl. prosjektering og LCC berekingar i dette spanande prosjektet sentralt i Styn. Bygget består av ein parkeringskjellar, næringsareal i plan 1, helsesenter i plan 2 og omsorgsbustadar i plan 3. Totalt ca. 6 880 m2.